Hidroizolatii si siteme de etansare - Etansare lucrari de arta feroviare Harta site
0723640216   |   hydro.online@yahoo.com
Servicii si sisteme de etanseitate

SC Hidrotec Line asigura comercializarea si punerea in opera a unor sisteme de etanseitate performante care prelungesc durata de viata a constructiei.

Diagnoza si expertizare in domeniul etanseitatii pe baza de hidroizolatii bituminoase. SC Hidrotec Line a dezvoltat o gama de membrane specifice acestor tipuri de utilizari.

detalii...

Produse si sisteme

Membrane hidroizolatoare din bitum SBS , APP sau bitum oxidat aplicabile in structuri hidroizolatoare monostrat sau multistrat, hidroizolatii cu membrane avind autoprotectie din folii metalizate, Geomembrane drenante cu structura alveolara, geodrenuri filtrante cu structura alveolara, Chituri si masticuri speciale pe baza de bitum elastomenric, etc..

detalii...

Portofoliu

Cateva dintre lucrarile executate de noi, hidroizolatii la constructii civile si industriale si etansari pentru lucrari de arta rutiere si feroviare.

detalii...

Bine ati venit!

Societatea SC Hidrotec Line SRL a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect de activitate lucrari speciale de etansare, fiind specializata in integrarea de solutii si sisteme pentru rezolvarea etanseitatii pentru constructii civile industriale lucrari de arta si lucrari de mediu, consultanta, proiectare si executie.

SC HIDROTEC LINE utilizeaza tehnologii, sisteme si materiale de ultima generatie, specifice fiecarui tip de lucrare.

detalii...